ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Π. Συνδίκα 36, 54248
Θεσσαλονίκη
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ - Παρ: 9πμ έως 8μμ
Σαβ: 10πμ έως 3μμ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7
kataskevi-eshop-espa

Κατασκευή eshop με επιδότηση ΕΣΠΑ 100%

Μάθετε τα πάντα για την κατασκευή του νέου σας eShop με επιδότηση 100% έως και 5.000€!

Σύμφωνα με την κυβερνητική ανακοίνωση, τον Ιανουάριο του 2021 θα βγει πακέτο ΕΣΠΑ για κατασκευή eShop για το λιανεμπόριο. Εάν έχετε ήδη επιχείρηση λιανικού εμπορίου και σκέφτεστε εδώ και καιρό την κατασκευή του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος, τώρα είναι η ευκαιρία σας!

Το ύψος της επιδότησης θα είναι 5.000€, ποσό το οποίο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μιας επιχείρησης για ένα άρτιο τεχνολογικά και αισθητικά ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τι γνωρίζουμε ως τώρα για την επιδότηση

Η νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ «e-λιανικό» έχει στόχο την επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας και του ψηφιακού μετασχηματισμού αυτών, να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους και να διασφαλιστεί η συνέχεια της οικονομικής δραστηριότητας τους.

Επιδοτούνται αιτήσεις μέχρι 5.000 ευρώ για κάθε επιχείρηση με διακριτό ΑΦΜ.

Ο προϋπολογισμός της Δράσης είναι 80.000.000 ευρώ.

Η Δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Δικαιούχοι: Μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου, διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά. Οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε:

  • Υφιστάμενες, οι οποίες έχουν συσταθεί έως και 30/09/2019
  • Νεοσύστατες, οι οποίες έχουν συσταθεί από 01/10/2019 και μετά, μέχρι 07/11/2020.
eshop-kataskevi-meso-espa
Κατασκευή eshop μεσω ΕΣΠΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Δράση αναμένεται να προκηρυχθεί εντός του μηνός Ιανουαρίου 2021 και η περίοδος υποβολής θα ανακοινωθεί στην Πρόσκληση και θα έχει διάρκεια τουλάχιστον 30 ημέρες.

Για τη χρηματοδότηση από

την παρούσα Δράση, απαιτείται η υποβολή Αίτησης Χρηματοδότησης σε ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα ανακοινωθεί με τη δημοσίευση της Αναλυτικής Πρόσκλησης της Δράσης, στην οποία θα επισυνάπτονται, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:

  • Κατάσταση ενεργών δραστηριοτήτων (ΚΑΔ) της επιχείρησης μέσω της ιστοσελίδας gsis.gr
  • Παραστατικά προμήθειας εξοπλισμού και υπηρεσιών για την δημιουργία ή την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης
  • Αποδεικτικά στοιχεία της δημιουργίας/αναβάθμισης του ηλεκτρονικού καταστήματος (πχ ηλεκτρονική διεύθυνση)
  • Φωτογραφίες του φυσικού καταστήματος με εμφανή τα στοιχεία ταυτοποίησης και χωροθέτησης αυτού.
ESPA-100

Συνεργαζόμαστε με συμβουλευτική ομάδα

Για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της αίτησης έχουμε συνάψει στρατηγική συνεργασία με συμβουλευτική εταιρεία και προσφέρουμε προαξιολόγηση, ώστε να γνωρίζει ο κάθε υποψήφιος τις δυνατότητες έγκρισης στο εν λόγω πρόγραμμα επιχορήγησης. Το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Η επιδότηση αφορά τις επιχειρήσεις του λιανεμπορίου οι οποίες θέλουν να προσαρμοστούν στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς. Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αποτελεί πλέον μια πολυτέλεια αλλά μια βασική ανάγκη κάθε επιχείρησης που θέλει να επιβιώσει.

Ξεκινήστε τις πωλήσεις σας ΑΜΕΣΑ! Διευρύνετε την πελατειακή σας βάση, πέραν της φυσικής σας τοποθεσίας. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του internet.

Αναλαμβάνουμε τα πάντα! Από την δημιουργία φακέλου της αίτησης και την υποβολή της, μέχρι την κατασκευή και προώθηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!

Όλες οι εξελίξεις όσον αφορά το πρόγραμμα επιδότησης eShop ΕΣΠΑ!

Τηλεφωνήστε μας στα 2310 820202, 6945 004293, 6955 062260

Ή συμπληρώστε την ακόλουθη Φόρμα Ενδιαφέροντος και σύντομα θα σας απαντήσουμε!