ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Π. Συνδίκα 36, 54248
Θεσσαλονίκη
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ - Παρ: 10πμ έως 8μμ
Σαβ: 10πμ έως 3μμ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7
ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Το κέρδος σας

Η αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησης στα ψηφιακά μέσα (Digital Media) μέσα από συγκεκριμένες κινήσεις.

Σχεδιασμός

Σε συνεργασία με τις ανάγκες και επιθυμίες σας. Σκοπός το ορθό στήσιμο για υλοποίηση στοχευμένων διαφημίσεων.

Βελτιστοποίηση

Όλες οι ενέργειες που κάνουν μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop να κατατάσσεται ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Προώθηση

Μέσω διαφημιστικών καμπανιών σε Facebook και Instagram και την ορθή ανάλυση των αποτελεσμάτων τους.

Καμπάνιες Google Ads

Το Google Ads (πρώην Google AdWords) είναι ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους διαφήμισης online, καθώς προβάλλει την εταιρεία μας την πιο κρίσιμη στιγμή: Τη στιγμή που ο καταναλωτής ψάχνει αυτό που παρέχουμε. Γι’ αυτό λέγεται στοχευμένη διαφήμιση.

Google Analytics

Το Google Analytics παρέχει έναν τεράστιο όγκο δεδομένων και μετρήσεων μέσω αναφορών με μεγάλη δυνατότητα παραμετροποίησης. Η πλειοψηφία των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο έχουν εγκατεστημένο το Google Analytics, ελάχιστοι όμως είναι αυτοί που αξιοποιούν πραγματικά τις δυνατότητές του.

Social Media Marketing

Δημιουργία σελίδων σε επιλεγμένα κοινωνικά δίκτυα, την παρακολούθηση και διαχείρισή τους και την τακτική ενημέρωσή τους με περιεχόμενο του δικτυακού σας τόπου, καθώς και πληρωμένες διαφημιστικές καταχωρίσεις, με στόχο τη διάδοσή του και την αύξηση της επισκεψιμότητάς του.

Email Marketing

Η αποστολή newsletter είναι μία από τις πιο αποδοτικές μορφές προώθησης στο internet. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε παρέχοντάς σας ό,τι χρειάζεται ώστε εσείς να εστιαστείτε στις πωλήσεις σας, αναπτύσσοντας στρατηγικές για τον σωστό τρόπο συλλογής email και αποστολής newsletter.

01.

Σχεδιασμός

του Ιστότοπου / Ηλεκτρονικού Καταστήματος, που θα καλύψει τις ανάγκες σας για επαγγελματική προβολή, αλλά και στοχευμένη προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών σας!

02.

Βελτιστοποίηση

Υπηρεσίες ελέγχου και ανάλυσης μιας Ιστοσελίδας / eShop που έχουν ως στόχο να εντοπιστούν οι αδυναμίες, αλλά και με ποιον τρόπο μπορεί να βελτιωθεί άμεσα η απόδοση τους!

03.

Προώθηση

Η προώθηση της ιστοσελίδας / eShop σας και η σύνδεση  με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας που ψάχνουν οι χρήστες και πιθανοί πελάτες σας στις μηχανές αναζήτησης!

04.

Υποστήριξη

παρέχουμε 24/7 υποστήριξη όσον αφορά υπηρεσίες φιλοξενίας – Hosting Server και λειτουργική αποκατάσταση – ασφάλεια. Διορθώσεις στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Με Χαρά θα σας Εξυπηρετήσουμε

Μάθετε το κόστος για το Digital Marketing της ιστοσελίδας/eShop σας!