ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Π. Συνδίκα 36, 54248
Θεσσαλονίκη
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ - Παρ: 9πμ έως 7μμ
Σαβ: 10πμ έως 3μμ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7
aboutus

Το Όραμά μας

Ολοκληρωμένες Λύσεις!

Έχοντας έδρα τη Θεσσαλονίκη,  δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των υπηρεσιών τεχνολογίας, αναλυτικότερα στην κατασκευή ιστοσελίδων, κατασκευή e-shop, καθώς και ολοκληρωμένες ενέργειες internet marketing με social media campaigns.

Σε συνεργασία πάντα με τον πελάτη, δημιουργούμε εξειδικευμένες προτάσεις branding, σύγχρονες υπηρεσίες ανάπτυξης mobile applications και ολοκληρωμένης διαχείρισης του πελατολογίου σας (CRM).

Τεχνική Υποστήριξη

Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά μαζί σας, για να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση, να διασφαλίσει τη λειτουργικότητα και ανταγωνιστικότητά σας

Υψηλής Αισθητικής Υπηρεσίες

Με γνώμονα τις ανάγκες, μελετάμε και σχεδιάζουμε ενέργειες που συμβαδίζουν με τους στόχους σας, υλοποιώντας τα θέλω σας.

Εμπιστευτείτε τους Ειδικούς

Σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές, μας δίνουν την πεποίθηση για βέλτιστη παροχή υπηρεσιών, στο χώρο της πληροφορικής.

Είμαστε Υπερήφανοι

Για τα επιτεύγματα και την αναγνώριση της δουλειάς μας. Μέσα από την εμπειρία και τη συνεχή ενημέρωση, πετυχαίνουμε άρτια αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε μας!

14

Χρόνια Εμπειρίας

Ικανοποιημένοι Πελάτες

345

Ολοκληρωμένα Projects

92%

Ικανοποίηση Πελατών

imac
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ITplus Crew

μέσω της ευέλικτης ομάδας μας, με σημαντικές γνώσεις όχι μόνο στο αντικείμενο της πληροφορικής τεχνολογίας και των σύγχρονων μεθόδων, αλλά και στο αντικείμενο της οργάνωσης, παρέχουμε καινοτόμες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει κάθε εταιρεία.

Απίστευτες Προσφορές

στην Κατασκευή και Ανάρτηση Ιστοσελίδων

Διαλέξτε ένα από τα δελεαστικά μας Πακέτα για τη δημιουργία του Ιστότοπου / Ηλεκτρονικού Καταστήματος, που θα καλύψει τις ανάγκες σας για επαγγελματική προβολή, αλλά και στοχευμένη προώθηση των προϊόντων/υπηρεσιών σας!

195€
ΑΠΟ

Βασικό Πακέτο

Περισσότερα
345€
ΑΠΟ

Business Choice

Περισσότερα
475€
ΑΠΟ

Premium Πακέτο

Περισσότερα
ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Πελάτες που εμπιστεύονται την ITplus

Είμαστε πάντοτε στη διάθεση των πελατών μας, για οποιαδήποτε κριτική, που θα μας κάνει να βελτιώσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter σας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας, για να λαμβάνετε τις τελευταίες μας προσφορές στο inbox σας!