ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Π. Συνδίκα 36, 54248
Θεσσαλονίκη
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ - Παρ: 10πμ έως 8μμ
Σαβ: 10πμ έως 3μμ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7
computer-build
ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Το έμπειρο τεχνικό μας προσωπικό, αναλαμβάνει να συναρμολογήσει τον νέο σας Η/Υ. Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι στο στήσιμο ηλεκτρονικών υπολογιστών, ώστε να αισθάνεστε ασφάλεια ως προς την ποιότητα της εργασίας.

Κάθε σύνθεση Η/Υ, έχει ελεγχθεί πλήρως για τη βέλτιστη λειτουργικότητά της προτού παραδοθεί. Το τελικό αποτέλεσμα διασφαλίζει ότι θα παραλάβετε ένα ολοκληρωμένο και προσεγμένο σύστημα Η/Υ. Για αγορές άνω των 400€ παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ την υπηρεσία συναρμολόγησης.

computer repairman installing new hard disk drive in laptop
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΟΥ Η/Υ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ

Με την παραλαβή του ελαττωματικού προϊόντος, σας δίνουμε άμεσα εκτιμώμενο χρόνο επιδιόρθωσης. Η επισκευή μπορεί να πραγματοποιηθεί τάχιστα, εφόσον τα απαραίτητα ανταλλακτικά είναι άμεσα διαθέσιμα, κάτι που θα σας γνωστοποιηθεί κατά την παράδοση και ανάλογα του είδους της βλάβης που θα δηλώσετε.

Αναλαμβάνουμε όλες τις πιθανές βλάβες, όπως την αντικατάσταση του σκληρού δίσκου, την επισκευή της κάρτας γραφικών, την αντικατάσταση του επεξεργαστή κ.ά. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε όλες τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος και των εφαρμογών, καθώς και την επανεγκατάστασή τους λόγω δυσλειτουργίας.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΟΙ Η/Υ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ - 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ITPLUS

Εξοπλίστε το γραφείο σας με ποιοτικά μηχανήματα σε ασυναγώνιστες τιμές. Διαλέξτε μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο. Σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ με κάθε αγορά Refurbished PC/laptop, την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος και τις αρχικές αναβαθμίσεις/ρυθμίσεις.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ITplus Crew

Μέσω της ευέλικτης ομάδας μας, με σημαντικές γνώσεις όχι μόνο στο αντικείμενο της πληροφορικής τεχνολογίας και των σύγχρονων μεθόδων, αλλά και στο αντικείμενο της οργάνωσης, παρέχουμε καινοτόμες λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει κάθε εταιρεία.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Πελάτες που εμπιστεύονται την ITplus

Είμαστε πάντοτε στη διάθεση των πελατών μας, για οποιαδήποτε κριτική, που θα μας κάνει να βελτιώσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας, για να λαμβάνετε τις τελευταίες μας προσφορές στο inbox σας!