ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Π. Συνδίκα 36, 54248
Θεσσαλονίκη
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ - Παρ: 10πμ έως 8μμ
Σαβ: 10πμ έως 3μμ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7

Κατασκευή eshop με 100% επιδότηση.

Αρχική - Οικονομία - Κατασκευή eshop με 100% επιδότηση.

Κατασκευή eshop με 100% επιδότηση.

ESPA-100

Συνέχισε ανεμπόδιστα την λειτουργία της επιχείρησής σου ανεξαρτήτως καταστάσεων (lockdown, κλπ)

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα δίνει επιδότηση για τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης,

Με το νέο πρόγραμμα, το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας λιανεμπορικής επιχείρησης, για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ

Οι αιτήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2021.

Θέλετε να ενημερωθείτε;

Συνεργασία με συμβουλευτική ομάδα

Για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της αίτησης έχουμε συνάψει στρατηγική συνεργασία με συμβουλευτική εταιρεία και προσφέρουμε προαξιολόγηση, ώστε να γνωρίζει ο κάθε υποψήφιος τις δυνατότητες έγκρισης στο εν λόγω πρόγραμμα επιχορήγησης. Το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Η ITPlus μπορεί να σας εξυπηρετήσει στην κατασκευή eshop με επιδότηση. Καλέστε μας στο 2310 820202.

Η επιδότηση θα αφορά φυσικά καταστήματα, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που είχαν μείνει εκτός της αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου και θα δώσει την δυνατότητα σε αυτές να διανέμουν και να πωλούν τα προϊόντα τους διαδικτυακά.

Ξεκινήστε τις πωλήσεις σας ΑΜΕΣΑ! Διευρύνετε την πελατειακή σας βάση, πέραν της φυσικής σας τοποθεσίας. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του internet.

Αναλαμβάνουμε τα πάντα! Από την δημιουργία φακέλου της αίτησης και την υποβολή της, μέχρι την κατασκευή και προώθηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος!

Ποιους αφορά η επιδότηση;

Αφορά τις επιχειρήσεις του λιανεμπορίου οι οποίες θέλουν να προσαρμοστούν στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς. Η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αποτελεί πλέον μια πολυτέλεια αλλά μια βασική ανάγκη κάθε επιχείρησης που θέλει να επιβιώσει.

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

Είστε εταιρεία χονδρικής ή υπηρεσιών;

Για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών ή χονδρική υπάρχει ήδη ενεργή δράση του ΕΣΠΑ για κατασκευή eshop «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων».

Πως μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την επιδότηση ΕΣΠΑ;

Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας στα τηλέφωνα 2310820202 , 6955062260 , 6945004293

Ενναλακτικά στείλτε μας email στο info@itplusnet.gr

Επίσης μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ΑΜΕΣΑ.