ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Π. Συνδίκα 36, 54248
Θεσσαλονίκη
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ - Παρ: 9πμ έως 8μμ
Σαβ: 10πμ έως 3μμ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7

Η Google προσφέρει 800 εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς που πλήττονται από την πανδημία

Αρχική - Business - Η Google προσφέρει 800 εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς που πλήττονται από την πανδημία

Η Google προσφέρει 800 εκατομμύρια δολάρια σε οργανισμούς που πλήττονται από την πανδημία

google-covid19

Η Google θα προσφέρει 250 εκατομμύρια δολάρια στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και σε πάνω από 100 ακόμα κρατικούς φορείς ανά τον κόσμο.

Η Google δεσμεύθηκε την Παρασκευή ότι θα παράσχει 800 εκατομμύρια δολάρια ως στήριξη έναντι στην πανδημία του κοροναϊού σε οργανώσεις υγείας, ερευνητές και επιχειρήσεις που επηρεάστηκαν από την κρίση. Η βοήθεια θα έχει τη μορφή μετρητών, διαφημιστικών πιστώσεων και “cloud” υπηρεσιών από τον Κολοσσό του Διαδικτύου με βάση την Καλιφόρνια, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Sundar Pichai.

Η Google θα παράσχει 250 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις διαφήμισης στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και πάνω από 100 ακόμα κρατικούς φορείς σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας πληροφορίες για την εξάλειψη της εξάπλωσης του κοροναϊού, σύμφωνα με τον Pichai.

Περίπου 340 εκατομμύρια δολάρια δωρεάν διαφήμισης θα διατεθούν σε μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις στο δίκτυο της Google που λαμβάνουν οικονομικά στοιχεία, καθώς οι άνθρωποι μένουν σπίτι λόγω κινδύνου ιού.

“Ελπίζουμε ότι θα συμβάλει στην άμβλυνση του οικονομικού κόστους λόγω της κατ’οίκον διαμονής”, δήλωσε ο Pichai σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Επίσης, θα πιστωθεί το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων για υπηρεσίες που φιλοξενούνται στο “cloud” της Google, σε ερευνητές και ακαδημαϊκά ιδρύματα που θα διερευνήσουν τρόπους αντιμετώπισης της θανατηφόρας πανδημίας ή θα παρακολουθήσουν κρίσιμα στοιχεία σχετικά με την εξάπλωσή της.

“Μαζί, θα συνεχίσουμε να βοηθάμε τις κοινότητές μας – συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων μας, των εκπαιδευτικών, των ερευνητών και των μη κερδοσκοπικών οργανισμών – να ανταπεξέλθουν στις μελλοντικές προκλήσεις”, δήλωσε ο Pichai.

Η Google έχει αφιερώσει τον τελευταίο μήνα, για να συνεργαστεί με εταιρείες ώστε να αυξήσει την παραγωγή προστατευτικών εργαλείων, όπως μάσκες προσώπου, για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης.

Οι εργαζόμενοι από τα τμήματα Alphabet, συμπεριλαμβανομένων των Google X και Verily, συνεργάζονται με κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού, για να αυξήσουν την παραγωγή ανεμιστήρων, που είναι ζωτικής σημασίας για την περίθαλψη ασθενών με COVID-19, σύμφωνα με τον Pichai.

Πηγή

 

Κοινοποίηση: