ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Π. Συνδίκα 36, 54248
Θεσσαλονίκη
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευ - Παρ: 10πμ έως 8μμ
Σαβ: 10πμ έως 3μμ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 24/7

Ακόμα και τα παιδιά μπορούν να βγάλουν εκατομμύρια από το Youtube

Αρχική - Τεχνολογία - Ακόμα και τα παιδιά μπορούν να βγάλουν εκατομμύρια από το Youtube

Ακόμα και τα παιδιά μπορούν να βγάλουν εκατομμύρια από το Youtube

youtube

Η φήμη μέσω της μικρής ή της μεγάλης οθόνης και η τύχη που την ακολουθεί ήταν στο παρελθόν αποκλειστικότητα του Χόλιγουντ, αλλά τώρα είναι εφικτή και στους φορητούς υπολογιστές στο σαλόνι μας.

Το YouTube είναι το banner υπό το οποίο βρίσκονται τα περισσότερα κλικ και το περισσότερο χρήμα. Το να κερδίσεις μάλιστα περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια είναι τόσο εύκολο, που ακόμα και ένα παιδί μπορεί να το κάνει. Και υπάρχουν δύο παιδιά στη λίστα που δημιούργησε η Forbes με εκείνους που είχαν τα περισσότερα έσοδα από την πλατφόρμα για το 2019 (με βάση το εισόδημα προ φόρων από διαφημίσεις, διαφημιστικό περιεχόμενο, εμπορεύματα, περιηγήσεις και άλλα συναφή κέρδη).

Ο οκτάχρονος Ryan Kaji είχε έσοδα που άγγιξαν τα 26 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Δεν είναι βέβαια κάτι περίεργο, καθώς ο Ryan έχει δική του σειρά παιχνιδιών. Ο Kaji ξεκίνησε με βίντεο unboxing, αλλά το κανάλι του περιλαμβάνει τώρα ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου και η αυτοκρατορία του περιέχει επίσης και ρουχισμό, μια εκπομπή στο Nickelodeon, μια συμφωνία με το Hulu και συνεργασίες με πολλά brands.

Η πεντάχρονη Anastasia Radzinskaya βρίσκεται στην τρίτη θέση, με κέρδη που έφτασαν τα 18 εκατομμυρίων δολαρίων πέρυσι. Η Radzinskaya γεννήθηκε στη Ρωσία και έχει εγκεφαλική παράλυση. Οι γονείς της άρχισαν να ανεβάζουν βίντεό της, για να καταγράφουν την αναπτυξιακή της πορεία. Τώρα ασχολείται με έξι πολυεθνικά κανάλια του YouTube (το μεγαλύτερο είναι το Like Nastya) και έχει συμφωνίες με μεγάλα brands. Μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2018.

Τα βίντεο με παιδιά προσελκύουν τρεις φορές περισσότερες προβολές από άλλα βίντεο, σύμφωνα με το Pew Research Center. Υπάρχουν βέβαια πολλές ανησυχητικές σκέψεις που συνδέονται με αυτά τα δεδομένα, αλλά υπάρχουν και ενήλικες που είναι διατεθειμένοι να κάνουν σαν παιδιά για να επωφεληθούν από αυτό.

Κάπως έτσι, στην δεύτερη θέση της λίστας βρίσκουμε πέντε άτομα στην ηλικία των 30 ετών, που ενεργούν σαν παιδιά, με όνομα Dude Perfect. Ανατινάζουν πράγματα σε αργή κίνηση, φορούν στολές πάντα και τελειοποιούν μαγικά κόλπα και όλα αυτά για το κανάλι τους και για μια εκπομπή που έχουν στο Nickelodeon.

Οι Rhett & Link είναι επίσης μεγάλοι άνθρωποι, αλλά είναι και παιδικοί φίλοι παιδικής που ζουν το όνειρο: Έχουν ένα κανάλι στο YouTube που εστιάζει στην κωμωδία και τους έφερε πέρυσι 17,5 εκατομμύρια δολάρια.

Εάν πάλι παρακολουθείτε τον Jeffree Star, τότε ίσως δεν χρειάζεται να κοιτάξετε τη λίστα αυτή για να καταλάβετε ότι βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα, με 17 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Μόλις πριν μερικές μέρες, είπε γεια και καλωσόρισε τους θεατές στο νέο τεράστιο σπίτι του.

Θέλετε να βγάλετε λεφτά λοιπόν; Για δοκιμάστε την τύχη σας στο Youtube.

Πηγή